IDEE- ja ANDMEBAAS
pidupäeva korraldamiseks

IDEE:Koduveini koolitus degustatsiooniga

Idee kirjeldus
Aadress: Valgejõe
Telefon: +372 508 7222
E-mail: info[at]veinivilla.ee
Koduleht: www.veinivilla.ee
Veinivilla unikaalsel veinitegemise koolitusel saab degusteerida eestimaised puuvilja-, marja- ja lilleveine või harjutada ise veini tegemist Veinivillas Valgejõel või kliendi juures.

Koolitusi viib läbi Veinivilla perenaine Tiina Kuuler – mitmekordselt läbimüüdud tiraažiga "Koduveini aabitsa" autor ja kümne-aastase traditsiooniga Koduveini konkursi ellukutsuja. Pakume järgnevaid koolitusi:

Eksootiliste veinide õhtu     Hind 33.-/in

Üritus sobib sünnipäeva pidamiseks, sõpradega aja veetmiseks, enese harimiseks veinide alal, meeskonna vaimu tugevdamiseks jms. 2,5 tunni jooksul räägime veinist, selle tegemisest, hindamisest, hea veini ära tundmisest ja toiduga sobitamisest. Hinna sees loeng, veinid ja kerged snäkid veini kõrvale – juust, kreekerid, oliivid jms. Grupp al. 13 inimest. Degusteeritakse järgmisi veine:
  • Nurmenuku või võilille või pärnaõie või takeetese vein
  • Rabarberivein
  • Maasikavein
  • Mustsõstravein
  • Ebaküdoonia vein
  • Kõrvitsavein
  • Pohla-vaarika vein
Veinitegemise kursus   Hind: 27.-/in
Õpime veini tegema kättesaadavast toorainest – kuivatatud marjad ja puuviljad, külmutatud marjad, eksootilised puuviljad – apelsinid, kiivid, banaanid, kõrvitsad. Koos grupiga pannakse käärima üks vein ning selle käigus omandatakse praktlisi oskusi veinipärmide, suhkrusisalduse ja happesuse mõõtmise, kanguse mõõtmise ja arvutamise kohta. Degusteeritakse erinevaid puuvilja- ja marjaveine – õuna, sõstra, rabarberi, maasika, kõrvitsa, leedri, tikri jne.Grupitööna võimalik valmis teha näiteks oma töökollektiivi talvelaagrite, suvepäevade, sünnipäevade jne veinid. Hinna sees on loeng, veinitegemise materjalid, degusteeritavad veinid ja õppematerjal. Koolituse toimumiskoht on Veinivilla ruumides. 

Kuninglik koduveini kursus   Hind 38.-/in
Kursus toimub vähemalt 2 nädalase etteteatamisel, gruppidele 7-20 inimest. Üritus sobib sünnipäeva pidamiseks, sõpradega aja veetmiseks, enese harimiseks veinide alal, meeskonna vaimu tugevdamiseks, meekonnatöö harjutamiseks jms. Koolituse käigus räägitakse:
  • millest saab ise veini teha
  • milliseid tarvikuid veiniteoks vaja läheb, mõõdikute kasutamise õpetus
  • kuidas toimub käärimine
  • kuidas lõpetada veini käärimist
  • kuidas säilitada veine
  • kuidas veini serveerida, millise toiduga sobitada
Maitstakse 10 erinevat marja- ja puuviljaveini, peatudes ka veini maitsete hindamise põhimõtetel. Ühiselt pannakse käärima üks vein ja villitakse pudelitesse, korgitakse ja kapseldatakse üks vein. Iga osaleja saab kursuse lõppedes kaasa 1 pudeli veini. Grupp alates 13 inimesest.  Koolitus on võimalik vaid Veinivilla ruumides.
 
PS Septembris-oktoobris oleme keskendunud veini valmistamisele. Et veinid saaksid parimad, keskendume sel perioodil vaid veinivalmistamisele. Külalisi ootame lahkesti enne ja pärast:-)
Küsi lähemalt
IDEE autor:   Veinivilla
Inimesi: 30
Kestus (tundides): 4
Piirkond: Harjumaa
Abimehed
Idee teostamisel aitab:
Veinivilla
Peokoht Seminariruum Catering Peokoht Catering Peokoht Peokoht Peokoht
  Jaga oma kogemust!
 
  Saada e-kiri