IDEE- ja ANDMEBAAS
pidupäeva korraldamiseks

10.11 2017

Isad on laste jaoks sageli olulisemad, kui me oskame arvata. Seda emotsiooni ei näidata sageli välja. Samas vajavad/ootavad isad laste tähelepanu, kuigi nad seda sageli välja ei näita. Millest siis isad ikkagi unistavad?

Mida teha isadepäeval?

Seda on raske oletada. Miks mitte seda neilt küsida? Vaevalt, et siiski vastust kohe saab. Isad kindlasti naudivad lastega koos oldud aega. Proovige järgi! Kaasake isa hommikuste pannkookide valmistamise juurde või kutsuge isa kinno või hoopis kalale?

Need on vaid mõned mõtted. Olen enda isa unistusi püüdnud avastada juba mitmekümne aasta jooksul päev-päevalt, aasta aastalt, tilk tilga haaval - midagi olen avastanud, aga palju - väga palju on veel avastamata. Alles hiljuti, ühel ilusal päeval metsas isaga kõndides tabasin end tundelt, et minu isa on Väga Suur Inimene - suureks eeskujuks mulle ja mu lastele...

Head isadepäeva!

  Jaga oma kogemust!
 
  Saada e-kiri